Tuesday, June 7, 2011

7 june 2011

alloowwww all.....arini ade something yg best aku nk cter..arini kes sal repeat ngine dah slesai...rezeki kami ber-4,lect bg keistimewaan kat kami tok on off klas..thats mean, minggu ni klas cadastral, minggu dpan klas ngine..waaaa....ske3....n kami ad klas ari jmaat..just kami ber-4...special kn...jgn jeles tau..huhuhuhu...cme aku,mira n fasha kne janji tok x repeat ag sem depan..aku pn xnk repeat2 ag..susah ooo....
dah leh tersenyum camni..:))


1 problem dah slesai...alhamdulillah...pasni nk study elok2..lau pn td cam trasa ngan org2 tertentu,tp agak puas sbb pat nangis kat toilet td..huhuhu..x de sape2 tau laupn hubby...bwu aku ase yg aku kat sni cme ad kwan senang je..kwan susah wat mse ni,si beruang...laupn aku ckp tp die x bke tlinga bsar2 tp x pe la...skurg2 nye die je yg bg respons....yg lain???hhhmmmm..phm2 la....lau aku gdoh ngan pakwe,masing2 nk amek tau..ni aku cter sal fmily,wat x tau je....mmg la lau sal pakwe, aku menangis trok tp aku ag perlukan kwn time fmily aku ad msalah... x pela..mayb kwan aku hanya la muhammad hafizuddin bin samsul.

sape lak hafiz ni????mesti korg dok pk2 kan..lau kwn2 aku,smua dah tau..ag2 kwan2 lme aku...hafiz ni la hubby aku...die la kwan time aku senang,susah n smua la....die akan try ad kan mse tok aku laupn die bz...bkan hanya sbb aku ni makwe die...tp aku segala2 nye bg die...hubby pn sgala2 nye bg ayg...hhhmmmm....cter sal hubby lak...aku dah jnji x kn cter sal kteowg kat blog ni...sbb 2 la kehidupan pribadi kteorg..huhuhu..pape pn, aku syg sgt2 kat hubby aku..die la kwan,pakwe dan penjaga aku..:))
u always be my angel

k la kwan2...i want to sleep....see u next time...trimas sbb sanggup kodek2 blog aku ni...:))

1 comment:

afwanfayyadh said...

anny.....huhuhu...sowi...huhuhu...tw ko touching td...sowi x perihatin td.....