Sunday, March 30, 2014

Pesanan Untuk Akak Comot

salam uoollzzz..fuh fuh fuh fuuhhhyyoooo...hahahaha..melampau tak aku ni..:P agak la tapi kesah lak aku..kuikuikui..malam ni aku baru balek ke uitm,*almaklumla rumah 'jauh' kan,setiap minggu memang aku balek la..hahaha..jauh la sangat.

entry kali ni bukan untuk aku membebel macam si kiah,*leh caya ke?? tapi just nak sampai kan pesanan terbang untuk si akak comot.first at all, thankz for being my dearest sister, my friend, my sponsor, my everything la..berapa banyak my yang aku nak letak..susah2 je..

ada beberapa pesanan yang x serupa pesanan sebenar nye.. actually ia nye lebih kepada bebelan..hahahaha..habis la kau kak,ari2 kena bebel..:P

1 - jaga diri - adik tau akak pandai jaga diri dan pada masa yang sama suka tak jaga diri.adik risau tau,even i know u was *# years old but u still like a little sister for me.
2 - makan dan minum ikot masa and please reduce your sugar and coffee + tea. x elok la ari2 dok minum benda alah tu.adik tau akak banyak minum air 0 tapi mohon reduce kopi ngan teh ye. amaran keras, JANGAN MINUM 3IN1!!.
3 - cover and control marah please..xkira la time akak drive or time mak b*#@l..*muka akak dah naik kedut tau sbb cepat sangat melenting. muka dah omey tapi garang nye...Nauzubillah.
4 - bila stress, weechat wassap viber or call adik k..xkira la time tu adik ada kelas ke tidak, just weechat k.cerita je kat adik..
5 - adik akan belajar sungguh2 dan belajar rajin2 sebab adik nak ganjaran dari akak..*mohon kumpul duit ye akak comot..
6 - jangan lupa, masalah akak adalah masalah adik gak..kite kan kongsi masalah sesama..:) sebab tu better dari tanggung sensorang. lau adik mampu tolong, adik akan try the best tok tolong akak sbb adik x suke tengok kedut2 naik kat muka akak..oppss...:P
7 - last but not least, Allah sentiasa ada dengan kita.sama2 saling tegor menegor k lau masing2 lalai.adik nak yg terbaik tok akak and adik tau yang akak nak yang terbaik tok adik gak.:)

even we are from the different family and parents, the way adik love akak is the same like i love my family. maybe adik more comfortable with akak because we always share everything together and hopefully akak will be my sister forever. adik sayang akak kerana Allah,adik x minta pon sayang tu ada dalam diri adik tapi Allah yg menentukan segalanya..:)

lots of love,
si comot.

1 comment:

sharky said...

TEN Q!! I WILL..